OM KVALITETSBAD

Vi har samlet de beste aktørene innen baderomsfaget
og satt det sammen til et fantastisk konsept. Les mer om hver under.

Image

KVALITETSBAD

Kvalitetsbad har i mange år levert trygge og kvalitetsrike bad til det trønderske markedet! Vi tar hånd om hele prosessen inkludert koordineringen av våre dyktige håndverkere. Vi kommer gjerne med innspill og råd til valg av løsninger for ditt drømmebad, og er opptatt av å gjøre hele prosessen med å pusse opp bad og våtrom så trygg og effektiv som mulig. Vi starter gjerne med en gratis befaring og utarbeidelse av et komplett tilbud med 3D tegning av ditt potensielle bad, og vi vil også koordinere hele oppussingen fra start til mål slik at vi med sikkerhet kan si at ditt prosjekt blir et ”kvalitetsbad”.

Kontakt oss

RØRFUNN AS

Rørfunn AS skal være leverandør og entreprenør innen rørleggerfaget som skal dekke våre samarbeidspartnere, kunder etc, vedrørende krav og behov når det gjelder kvalitet, pris og leveringstid på våre tjenester.

Rørfunn’s virksomhet skal være tilpasset markedet i størrelse og i arbeidsområder for å kunne oppnå best mulig resultat, vårt satsningsområde skal stort sett være Trondheim med omegn. Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold

Les mer

Image

Image

BERG & WIGUM AS

Berg & Wigum AS er et av byens eldste elektroinstallatørfirma med oppstart allerede i 1954. Vi holder til i trivelige lokaler i Fossegrenda 30B, 7038

Trondheim Vi er i dag totalt 28 ansatte, men har som mål å utvide staben ytterligere.

Berg & Wigum AS er et firma med lange tradisjoner når det gjelder å yte topp service til våre kunder. Vårt arbeidsområde er Trondheim og omegn.

Les mer

BYGGMESTER KNUDSEN

Vi har gjennom hele tiden hatt fokus på service og kvalitet på våre arbeider, og Håndverkerforeningens servicepris for 2005 er ett synlig bevis på at vi har lykkes i å tekkes våre kunder. Vi driver kontinuerlig etterutdanning av ansatte og innehar Sentral godkjenning med ansvarsrett som søker, prosjektering-overordnet ansvar, konstruksjonssikkerhet og bygningsfysikk, utførelse av tømmer og snekkerarbeider samt overordnet ansvar utførelse bygg, anlegg, konstruksjon og tekniske installasjoner.

Vi er også selvfølgelig Godkjent våtrombedrift for Prosjektering og Utførelse av våtrom og bad.

Les mer

Image